Rozhovor s moderátorkou Sandrou Pospíšilovou (Parmovou)

Rozhovor s moderátorkou Sandrou Pospíšilovou (Parmovou)

Krásná a usměvavá žena, známá především ze zpravodajství na Primě.
Ale zároveň také máma, čerstvá novomanželka a milovnice chilli. To je Sandra Pospíšilová, dříve Parmová, která se letos chopí mikrofonu a bude provázet celým Chillibraním jako moderátorka. Zeptali jsme se jí na pár zajímavých otázek nejen o chilli! Příjemné počtení.

Sandro, začnu tematicky, co nejostřejšího jste kdy v životě snědla? Máte nějaký crazy zážitek s pálivým jídlem?

Nejpálivější jídlo, respektive přímo papričku Habanero, jsem snědla před třemi lety v rámci natáčení upoutávky na tehdejší Chillibranní.
Nemohla jsem skoro mluvit, dýchat, spustily se mi slzy a chtělo se mi smrkat, ale nechtěla jsem se nechat zahanbit. 🙂

Jak jste na tom se zahrádkařením/pěstováním a vůbec vztahu k přírodě?

Přírodu miluji a obklopená zelení třeba v lese nejraději dobíjím baterky.  A co se týká zahrádkaření a pěstování, to je za mě jeden z nejlepších relaxů.
Jednou za čas podniknu nájezd na zahradnictví, dovezu domů spoustu kytek a keříků a osazuju truhlíky a záhonky. Ne, že by mi vždy vše přežilo sezónu, ale baví mě to! 😀

Chtěla byste mít velkou zahradu a sadit třeba chilli… nebo rajčata, papriky a tak? Zvládla byste to?

Rajčata a klasické papriky jsem už pěstovala a salátu z toho bylo dost, takže asi i úspěšně. Letos jsme si s drahou polovičkou dali v sázení pauzu, protože jsem věděla, že na to kvůli svatebním přípravám nebudu mít čas, ale příští rok se do toho opět plánujeme pustit. A chilli jsem zatím nepěstovala, je to složité? 😀
Předpokládám, že během letošního Chillibranní naberu dost zkušeností, jak na to, takže příští rok možná přispěju trochou sklizně do chillimarketu. 😉

Kdy jste se na Chillibraní objevila poprvé? A co vás na této akci baví?

Úplně poprvé jsem na akci byla se štábem TV Prima natáčet soutěž Chilližrout, tehdy ještě na Brněnské přehradě. Úplně mě to dostalo! Vůbec jsem netušila, že takhle adrenalinová soutěž existuje. A to zdaleka nebylo odvážných soutěžících tolik, jako v posledních letech na Riviéře. Je to jen těžko popsatelné, to prostě musíte zažít. Fandíte všem, protože chcete vidět, jak se poperou s další chilli náloží. Zároveň si ani nechcete a nedokážete představit, co to v jejich těle dělá, a hlavně co to bude dělat další dny. 😀

Jak zvládáte práci, dítě, a ještě do toho jste měla svatbu? Vaše léto bylo asi pořádně akční, že?

Moje léto bylo chvílema rozplánovné na minuty, ale vždycky říkám, že život člověku nenaloží víc, než sám dokáže zvládnout. 😉

Na co se na letošním Chillibraní nejvíce těšíte?

Moc se těším na hmyzí kuchyni. Vždycky mě baví hledat v publiku dobrovolníky na ochutnávky. A že těch odvážlivců je! Taky mě v programu zaujalo, že budeme vařit ragů z chřestýše… to mi zní natolik exoticky, že doufám, že na mě zbude taky nějaká porce. 😀 No a samozřejmě Chiližrout! To je nejvíc. Mám takový pocit, že to letos bude vážně bomba!

 

Vaříte nějaké chilli jídlo? A jak chutná vašemu manželovi? 

Chilli máme na talíři snad denně. Vážně! Moje láska k chilli vznikla díky Chillibranní a Pavlova láska ke všemu pálivému díky mně. Stačilo jednou na snídani udělat bramborovou frittatu s jalapenos a od té doby kupujeme právě tuhle papričku do spíže ve velkém. Dáváme ji snad do všeho! Do polévek, salátů, sekané i dušeného masa. Popravdě, jídlo bez chilli už si ani neumím představit.


Co byste doporučila našim čtenářům a fanouškům, kteří se už nemohou dočkat akce?

Neváhejte ochutnat chilli pivo! 🙂 Taky si nalaďte hlasivky na společné fandění soutěžícím a kdyby bylo něco pálivého nad vaše síly, nezapomeňte na mléko nebo jogurt. 😉 Moc se na vás v sobotu těším!

 

Sandro, díky za rozhovor.

Dominika, tým Chillibraní

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude nikde zveřejněna. Požadované pole jsou označeny *

Chillibrani.cz © 2014-2019, Všechna práva vyhrazena | Podmínky užití

Výměna zpětných odkazů

Web používá soubory Cookies